De lækreste, mest udsøgte og yderst delikate hvidløgsperler er landet hos Casa Jada.
Vi kalder dem også for hvidløgs-kaviar
…og det er lige hvad vi har!
Endnu et spansk supplement til vores specialiteter, og det er ikke en hvilken som helst.
Hvidløgsperlerne er fremstillet af sort hvidløg, salt og kartoffelstivelse.
De er veganske, glutenfri og sukkerfri.
Hvidløgsperlerne er lækre oven på en stor, mør og lækker oksemørbradsbøf, de spiller godt sammen med asparges med nøddesne, til din brie-ost, til fisken, som en lille snack til dit tapasbord, til din drink – eller bare fordi, du ikke kan lade dem være.
Opbevares tørt, ikke for varmt og gerne på køl.
Efter åbning: Anbefalet 15 dage på køl.
Vi er i tæt kontakt med producenten, hvorfor vi samtidig sikrer den bedste smag og kvalitet.
Spanierne er kendte for deres aromatiske smage, hvor umami i høj grad er til stede.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.