Lad mindet være fremtidens hygge!

 

Vi er Casa Jada og vi sælger spansk keramik, der er håndforarbejdet og håndmalet.

 

Vi er Mette og Peter og navnet på vores virksomhed ”Casa Jada” er opkaldt efter vores sønner, Jacob og Daniel.

Vi kommer begge fra en helt anden branche, men da dørene i 2019 åbner sig for muligheden for at komme tættere på vores elskede Spanien og samtidig sælge den unikke spanske keramik, kan vi slet ikke lade være med at springe ud i denne fantastiske rejse.

Tapas, paella og de glade farver i den spanske keramik – alt sammen minder jo om sol, sommer og ægte kvalitet i livet.

 

Casa Jada Et billede af Mette fra Casa Jada i et rum fyldt med keramik varer i al verdens farver

Begyndelsen

Vi startede Casa Jada over en hyggelig kop kaffe, som netop var indkøbt i Spanien i 2019, hvor vi var på ferie med bedsteforældrene og børnene. Før turen til Spanien havde vi aftalt, at vi skulle have spansk keramik med hjem, idet vi i dén grad trængte til at få flere farver i form af den brugskunst vi kendte fra den spanske keramik.

 

Da vi nede i Spanien finder de krus og æggebægre som vi ikke kan undvære, mangler der et 6. krus til vores æggebægre.

Tilbage i Danmark søger vi efter det 6. krus på internettet, men eftersom det var direkte fra fabrikken Artesanía León i La Rambla, var det selvsagt engroshandel.

Beslutningen var ikke svær at tage, da vi opdagede hvor megen glæde og hygge den spanske keramik bragte med sig, netop som vi sad der og drak vores kaffe.

 

Vi blev enige om, at vi godt turde skille os ud fra mængden, idet produkterne, for daværende, var meget anderledes end mainstream-produkter i Danmark. Men når vi kombinerer den spanske keramik med det skandinaviske look, bliver det et ”match made in heaven”.

 

Vi værner om kvalitet, nærvær og hygge, som gerne må være i glade farver.

Fabrikken

Vi tog kontakt til Artesanía León og i samarbejde med dygtige kunsthåndværkere i Spanien udformede, udviklede og udvalgte vi nøje vores første produkter. Vi ville ikke gå på kompromis med kvalitet og æstetik, hvilket viste sig nøjagtigt at være én af fabrikkens kerneværdier. Ovenikøbet var den spanske keramik fødevaregodkendt, så det hele gik helt naturligt op i en højere enhed for os.

 

Vores tætte samarbejde med kunsthåndværkerne i Spanien gør, at vi hele tiden udvikler og finder på spændende nyheder af spansk keramik. Samtidig beriges vi og vores forhandlere med uanede muligheder, når det gælder farvekombinationerne. 

 

Vores minde fra turen til Spanien i 2019 blev til et minde for livet. Vi er stolte af vores produkter og ser netop at den spanske keramik bringer hyggen frem.

Casa Jada Billede som viser en keramikker, der er ved at forme en lerskål til Casa Jada på en kavalet