Rasperen er ikke bare en rasper

 

Udover at du kan bruge den til at raspe (rive) hvidløg, chili, muskatnød, nødder, chokolade, ingefær, gurkemeje, citrusfrugter, peberrod, ost, æbler, kumquats, peberfrugter, jordbær, tomater

…og meget, meget mere, hvor du får det fineste granulat, og hvor alle de gode smagsstoffer er udvundet til din madlavning, kan den bruges til meget mere.

 

Det “granulat” der laves på rasperen får den fineste struktur, til at lave den flotteste finish i til din ret.

Rasperen kan også anvendes som en lille bakke til at lade skyllede grøntsager dryppe af inden de kommer på frokosttallerkenen.

Hjemme hos os bruger vi den ofte som en “side-tallerken”, hvor vi har lavet et lille fad med frisk hvidløg, peberfrugt, tomat osv., så man selv kan vælge hvilket smagsvariant man vil have i sin personlige olie.

Man rasper ganske enkelt de(n) ingrediens(er) man ønsker sin olie skal have og hælder olien over. Dernæst kan man dyppe sit brød deri eller hælde en over salaten. Det bliver bare ikke bedre!

Se hvordan den fungerer under produktet. Der er lagt et link og en lille film.

En helt anden anvendelse kan være som sæbeskål på dit badeværelse, den lille skål til dine smykker…eller bare til pynt, idet den er et lille kunstværk i sig selv

Casa Jada Keramik Rasper Gul
Casa Jada Keramik Rasper Blå
Casa Jada Keramik Rasper Grøn